Campus Bromma

Lokaler

Kvittering av nyckel

Alla studenter vid EHS som vill vistas i lokalerna när ytterdörrarna är låsta måste kvittera ut en nyckelbricka som fungerar som nyckel. Denna nyckelbricka kvitteras ut mot en avgift (50 kr) hos bibliotekspersonalen. I första hand mån-fre 10.00-11.30. Övrig tid enl. överenskommelse.
Biblioteket: E-post: biblioteket@ehs.se, Tel: 08-564 357 25
(Vaktmästare: E-post: vaktmastare@ehs.se, Tel: 08-564 357 14)

Mat och fika

Lunchtider och matkuponger

Restaurangen är öppen 11.30-13.00. 90 kr för lunch. Matkuponger säljs i häften om 10 st för 750 kr. Enstaka lunch 95 kr.
Fika serveras i restaurangen på förmiddagar kl 9.30-10.30 och eftermiddagar måndag-torsdag 14.00-15.00.

Observera att restaurangen har stängt när folkhögskolan har sportlov, påsklov, höstlov osv. Det vill säga under tider då undervisning bedrivs som vanligt här på EHS. Håll dig enklast uppdaterad via restaurangens facebook-sida

Mellanrummet, uppehålls- och fikarum på övre plan

Här finns automater med kaffe/te och med läsk/godis. Mikrovågsugnar finns för medhavd mat. Observera att var och en ansvarar för att diska och ställa in porslin och koppar som används.

Allergier

  • Nötter: Pga allergi är det inte tillåtet att medta eller äta nötter inom EHS lokaler. Dock går det bra med solrosfrön och mandlar.
  • Parfym

Studentkåren EHS

Kårexpeditionen ligger på plan 2. Öppettider anslås på dörren.
Mer information se Studentkår.

Postfack för studenter

I dessa fack läggs t.ex. rättade tentor. Teologistudenter har sina postfack till höger vid trappan på plan2. MR-studenter har sina postfack utanför sal 220 på plan 2.

Postfack för EHS-kollegiet

I administrationskorridoren finns postfack för lärare och personal. Här kan meddelanden, PM, hemtentor mm läggas till EHS-kollegiet.

Anslagstavlor

  • Anslagstavlan i nedre foajén: aktuellt på EHS. Ej avsedd för allmän affischering.
  • Studentkårens anslagstavla till vänster om trappan, plan 2 är uppdelad i flera delar, ena sidan disponeras av studenterna för till exempel försäljning av litteratur samt bostadsannonser, de andra är för teologgrupperna.
  • Anslagstavlan till höger efter trapporna på plan 2 är för information riktad till det teologiska programmets studenter.
  • Anslagstavlan på plan 2 utanför sal 219 är för information riktad till MR-programmets studenter.
  • Anslagstavlan utanför handikapptoaletten på plan 2 är för studenterna och allmän information.

Parkering

P-skiva gäller på Enskilda högskolans parkeringar. Du får stå 2 timmar på både den lilla besöksparkeringen och den stora parkeringen. Parkeringstillstånd för EHS studenter är giltigt vardagar 8:00-18:00 och kan hämtas hos vaktmästaren. Det finns även en avgiftsbelagd parkering intill EHS.