Tisdag 19 mars, fredag 22 mars

Student för en dag

Student för en dag - Teologiska programmen

Välkommen till Student för en dag tisdag 19 mars och fredag 22 mars 2019 på EHS med besök i de teologiska programmen 

 

Vill du besöka Teologiska högskolan vid Enskilda Högskolan Stockholm och få en glimt av hur det är att vara student här? Välkommen att hälsa på oss tisdag 19 mars eller fredag 22 mars.

Tisdag 19 mars ger vi information om alla våra teologiska program
Dagen är egentligen en halvdag som startar 12.00 med lunch med studentvärdar och studievägledare och sedan fortsätter programmet med att du deltar i någon av eftermiddagens kurser, tillsammans med din studentvärd. Efter en fikapaus får även du möjlighet att ställa frågor och få information om de olika programmen.
 
Fredag 22 mars kommer att fokusera framför allt på pastorsprogrammet.
Även denna dag startar 12.00 med lunch tillsammans med studentvärdar och studievägledare. Sedan får du vara med på en föreläsning som ingår i först året på våra teologiska program. Efter en fikapaus blir det information om studier på Teologiska högskolan och tillfälle till samtal med studievägledare och studenter. Därefter kan du som vill delta i Kallelsedagarna 22-23 mars på Bromma folkhögskola som riktar sig till dig som är intresserad av utbildning och tjänst inom Equmeniakyrkan (läs mer om kallelsedagarna här: kallelsedagar.se)
 

Anmälan gör du här senast en vecka i förväg: länk till formulär > 

”Student för en dag” riktar sig främst till den som är intresserad av studier på grundnivå. Om du är intresserad av magister- eller masterprogram eller forskarutbildning vid THS är du välkommen att kontakta oss, info@ehs.se, så kan vi boka tid för dig att besöka oss.